Kristins Galleri er på facebook.

Gjestebok

Takk for at du besøker hjemmesiden min. Skriv en hilsen i gjesteboken ved å klikke på den blå knappen. Du kan også sette inn et bilde ved hilsenen.

Skrevet av Reidun Ramstrøm , 1. nov, 2010

Hei Kristin
Takk for at du gav meg kortet ditt på Rælingen maleklubb idag så jeg kunne gå inn på din hjemmeside. Vet du, jeg er bare mektig imponert ! For en flott samling av malerier og tegninger du har laget. Visste ikke at det var så mye rundt deg..... Gratulerer med at du er blitt valgt til månedens kunstner i "Kunsten for alle". Jeg skjønner nå hvor heldig jeg er som er kommet i kontakt med maleklubben til Rælingen, med erfarne og gode kunstnere. Det inspirerer oss nybegynnere veldig.
Hilsen Reidun R.

E-post:

@gmail.com

reiram46

Skrevet av Bjørg Litzheim Angel, 22. okt, 2010

Veldig bra det du har laget her Kristin, oversiktlig og greit. Ja mange flotte bilder har du malt. Stå på og fortsett med din stil. Fred og ro maleriet henger her på veggen og det er vi glad i vettu ;O)
Sees på Katten maleklubb ;o)

E-post:

@tertitten.com

bjorg.litzheim.angel

Skrevet av Storm, 5. okt, 2010

Hei, har alltid beundret de som kan tegne da jeg ikke har den gaven. Du lager utrolig flotte bilder

E-post:

Hjemmeside:

@i-love-cats.com

catplanet

29.10 | 04:05

Maler du hunder for tiden?

Skrevet av Tove KH, 11. aug, 2010

Hei..
Kom tilfeldigvis inn på sida di... du verden så bra,både dei praktiske løsningane og bildene dine. Blei imponert over måten bilden dine blei presentert på.... Skjønnar at eg er nybegynnar, og har masse å lære.. Og bildene..? Kjempefine fargar og motiv...
Imponert... :))

E-post:

Hjemmeside:

@online.no

to-hegla

Nyeste kommentarer

Hei Flotte tegninger og bilder. Vi har en Alaska Husky og har man...

06.05 | 17:11

Her var det VELDIG mye flott kunst. Imponert!!!! Du kan legge på prise...

30.05 | 17:13

Mange flotte bilder.

Skrevet av Vigdis Raanes Solberg, 3. jun, 2010

Hei Kristin
Takk for en flott opplevelse. Du verden hvor produktiv du har vært. Jeg er imponert. Mange flotte bilder tror jeg må utvide samlingen min. Vi snakkes vel i helga, så til da får dere ha det bra både du og Jonny.
Klem fra Vigdis

E-post:

vrs

@lds.no

14.07 | 15:42

Skrevet av Hilda, 21. mai, 2010

Hei! Så allsidig du er. Flotte akrylmalerier av dyr! Ja jeg likte bildene og vil helt sikkert se innom siden din igjen. Jeg holder meg til akvarellmaling, har prøvt litt akryl uten at jeg har følt at det har lykkes helt. Se gjerne innom min side du også. Beste hilsen Hilda

Skrevet av Bjørg, 9. mai, 2010

Hei Kristin,
ja mange av bildene dine har jeg sett, men noen var nye - og du er som før sagt veldig flink med bildene dine. Sterke og klare farger og artige komposisjoner. Håper vi sees på Katten til høsten. Ha en fin vår og sommer,
klem fra meg :o))

E-post:

@tertitten.no

bjorg.litzheim.angel

Skrevet av Berit, 12. apr, 2010

Hei på deg !
Var inne og kikka på sidene dine - Mykje fint å sjå ! Koselig å treffe andre kreative sjeler med felles interesser ! Skulle bare ønske eg hadde like dyktige lærere, som du har hatt. I tillegg til kunstskule i Ålesund + Nansenskolen, har eg ein del kurs, men det blir dyrt dersom ein skal reise langt bort. Synest eg treng litt "påfyll" og inspirasjon, satser kanskje på kurs i Kalvåg til sommeren ? Ha det godt så lenge og takk for helsing i gjesteboka mi. Fantastisk flott kreaktivitet du viser på sidene dine !

E-post:

beritaard

@gmail.com

Skrevet av Kirsti, 31. mar, 2010

Hei! Etter å ha kikka litt rundt på nettet, endte jeg opp her. Jammen er du dyktig og allsidig! Det er vanskelig å fremheve noe spesielt, siden jeg likte så mye av det du lager. Lykke til videre !

E-post:

Hjemmeside:

@kirbi.net

post

Skrevet av Anne Lise, 19. mar, 2010

Hei Kristin.
Så bra at jeg kom over din nydelige hjemmeside nå en
sen kveldstime. Skal si du skaper mye flott. Jeg liker ikke katter i virkeligheten, men de du maler er bare så gode. Jeg likte fargene du bruker. Det gjorde godt inne i meg å sitte å se på de fine bildene dine. Jeg beundrer din kreative skaperkraft.
Varme og lys fra Anne Lise
er er bare så

Skrevet av Marit Engen Skagestad, 3. mar, 2010

Hei Kristin!
Gratulerer som månedens kunstner i Kunst for alle januar-2010 og NFUK-medlemsskap!! Artig å se hvor langt du har nådd,etter å ha fulgt deg i flere år hos Jørgen! Lykke til videre!
Marit Engen Skagestad

E-post:

Hjemmeside:

@maritskagestad.com

post

Skrevet av Borgny Østensen, 22. feb, 2010

Gratulerer som månedens kunstner på palettklubben. Masse fine bilder. Lykke til videre. Hilsen Borgny Østensen (også medlem av nfuk)

E-post:

borgny.o

@c2i.net

Skrevet av Kine, 29. jan, 2010

Nå har jeg lagt ut link til hjemmesiden din på facebook!

E-post:

kmhalvor

@start.no

Skrevet av Åslaug, 8. jan, 2010

Så mye spennende du har!

E-post:

aaslaug.rise.holberg

@hotmail.com

Skrevet av Trude Amundsen, 2. jan, 2010

hei!
Så utrolig moro det gikk så bra på utstillingen på Aurskog - gratulerer!!!..,i morgen er det min tur til å henge opp bildene!! Vi ses i midten av januar på maleklubben!!
Riktig godt nytt år!